Ga naar content
Tekst a A+

Vragen & contact

Veelgestelde vragen

Volg de instructie onder het kopje "Ik heb mijn recept meegekregen"
op de "Hoe kan ik stoppen?" pagina.

ApotheekZorg is een landelijk werkende apotheek die een overeenkomst heeft gesloten met alle zorgverzekeraars. Dit betekent dat de Stoppen met Roken medicatie via ApotheekZorg volledig wordt vergoed.

Neem voor meer informatie over levering en vergoeding contact op met uw eigen apotheek.

U kunt uw bestelling annuleren door het contactformulier in te vullen op deze website.
Geeft u op het formulier aan, dat u uw bestelling wilt annuleren en waarom. Dan zorgen wij ervoor dat de annulering in orde wordt gemaakt.

Mocht het zo zijn dat uw pakket al onderweg is dan kunt u het pakket weigeren aan de deur. Het pakket komt dan weer retour naar ApotheekZorg.

In de meeste gevallen ontvangt u niet in één keer de volledige kuur van 12 weken die uw behandelaar heeft voorgeschreven. Wij leveren een kuur in meerdere leveringen. Deze informatie kunt u ook nalezen in de informatiefolder die wordt meegestuurd bij uw eerste levering.

Bij uw eerste levering ontvangt u een informatie folder over het geneesmiddel.
Voor meer informatie kunt u ook de bijsluiter doorlezen, deze kunt u vinden in de verpakking van het (genees)middel.

ApotheekZorg levert uw (genees)middel via PostNL. U kunt uw pakket volgen via van de PostNL app. Deze kunt u downloaden via Apple App Store en de Google Play Store.

Let op: U kunt uw pakket alleen volgen als de gegevens van uw account 100% overeenkomen met de gegevens van uw pakket. Zodra PostNL het pakket heeft ontvangen van ApotheekZorg kunt u uw pakket volgen via de PostNL app.

Uw medicatie wordt doorgaans binnen 1 tot 2 werkdagen aan PostNL aangeboden.

De bezorger van PostNL biedt het pakket aan op uw adres. Mocht u niet aanwezig zijn dan wordt het pakket naar een afhaallocatie bij u in de buurt gebracht. PostNL informeert u hierover met een kaartje in de brievenbus of via de PostNL app. Houd er rekening mee dat het pakket maximaal 1 week op de afhaallocatie blijft liggen.

Helaas is het niet mogelijk om het pakket direct naar een afhaallocatie te sturen.

Op het informatiekaartje bij uw levering staat aangegeven of u nog een vervolglevering ontvangt.

Vervelend dat uw levering niet naar wens is verlopen. Vul ons contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Eén keer per kalenderjaar wordt een Stoppen met Roken kuur (maximaal 12 weken) vergoed uit uw basisverzekering. Deze stoppoging valt niet onder uw eigen risico.

U krijgt één stoppoging per kalenderjaar vergoedt van de zorgverzekeraar. Een volledige kuur duurt 12 weken. Een tweede stoppoging in hetzelfde kalenderjaar wordt door geen enkele zorgverzekeraar vergoed.

Indien uw behandelaar een verlenging adviseert is het mogelijk om voor een vergoeding in aanmerking te komen. Hiervoor gelden wel strikte voorwaarden. Zo moet een verlenging naadloos aansluiten op de reeds geleverde kuur.

U kunt de wijzigingen van uw gegevens doorgeven aan het Stoppen met Roken ZorgTeam via ons contactformulier. Wij zorgen er vervolgens voor dat de juiste gegevens in ons systeem komen te staan.

Uw privacy is belangrijk voor ons. In ons Privacy Statement wordt uitgelegd welke persoonsgegevens ApotheekZorg verwerkt en met welk doel. Bekijk het Privacy Statement van ApotheekZorg.

Indien u uw pakket wil retourneren neem dan contact op met ons Stoppen met Roken ZorgTeam via ons contactformulier.

Ik wil stoppen en heb een andere vraag

Kunt u hierboven het antwoord op uw vraag niet vinden?
Neem contact met ons op via het speciale contactformulier.

Ik heb een andere vraag

Ik ben zorgprofessional

U bent zorgprofessional en wilt contact met ons opnemen?
Maak hieronder uw keuze om verder te gaan:

Ik wil feedback geven Ik heb een vraag

Wanneer ontvang ik mijn pakket?

Heeft u de PostNL app geïnstalleerd, dan krijgt u automatisch een melding wanneer uw pakket geleverd wordt.

Download in de AppStore Ontdek het op Google Play